Els, Uw nieuwe VerwenButler

Geachte klant,

Via deze newsletter willen we u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen bij VerwenButler.  

Martine: "sinds de start van VerwenButler, nu twee jaar geleden, kan ik alleen maar vol trots en tevredenheid terugblikken. Sinds dag één ligt onze klemtoon op kwaliteit en meerwaarde. De persoonlijke zorg en dat tikkeltje extra, brengen een wow-gevoel bij u - onze klant - en bij al wie een geschenk- en/of ontbijtmand mocht ontvangen.  Het is dan ook met spijt in het hart dat ik afscheid moet nemen van VerwenButler, om mijn man te volgen in een nieuw buitenlands avontuur. Het is echter een opluchting dat VerwenButler blijft bestaan, en verder gezet wordt door iemand die u met evenveel passie  zal verder helpen."  

Els: "sinds halfweg januari ben ik regelmatig bij Martine om alle aspecten van VerwenButler in me op te nemen. Twintig jaar lang heb ik in de zorgverlening vol passie het beste van mezelf gegeven. Vaak waren het de kleine,  persoonlijke extra'tjes die een grote meerwaarde betekenden voor mijn mensen. Diezelfde passie, toewijding en persoonlijke aandacht kan ik nu in VerwenButler steken. Ik ben dan ook met veel goesting op deze nieuwe uitdaging ingegaan, en kijk ernaar uit om u vanaf 1 april volledig ten dienste te staan."

Eén ding is zeker:  ook in 2018 blijft de verwenbutler garant staan voor kwaliteitsvolle geschenkmanden en smaakvolle, luxueuze verwen ontbijtmanden.  

Het nieuwe adres is Veldegemsestraat 42, 8210 Veldegem

Het telefoon nummer, e-mail adres en website wijzigen niet.  

Uw VerwenButlers,  

Martine & Els 

29 maart 2018
Mis onze promoties niet,
ontvang onze nieuwsbrief.